Na een pittige eerste werkdag op het Hilfertsheem Beatrix nu stuk op de bank... Da's toch wel weer ff wat anders dan de studenten waar ik op de andere werkdagen voor sta maar... ...zeker niet minder leuk! Estafette, sprint, muurbal, badminton, het voelde al snel weer vertrouwd allemaal.
Na een 45 minuten tacxen nog even naar de fysio geweest voor de eerste dry needling behandeling voor mijn hielspoorblessure. Ik hoop toch ergens dit jaar het steppen en hardlopen weer op te kunnen pikken. Het prikken is niet geheel pijnloos kan ik u vertellen en hoewel Brigitte van te voren zegt "als het niet meer gaat moet je het gewoon zeggen hoor" maakt mijn gekreun geen verschil en gaan er in gestaag tempo een stuk of 6 naalden in de rug, bil en kuit...
'No pain, no gain!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.