Vrijdagmiddag 17-02 van Kijkduin terug naar huis gefietst met een heerlijk zonnetje en een windje grotendeels in de rug. Puur genieten maar ook afzien, 3 uur achter elkaar doorfietsen gaat, maar nog niet zo gemakkelijk als ik zou willen. Toch was goed te merken dat er gespind en getacxt is (zijn dat NL'se woorden?) de afgelopen weken want de viaducten leken minder steil dan in 2011.
Sponsorgeld staat op bijna 800 euro en de playlist op net geen 60 nrs met 5 nieuwe bijdragen van Tjarko. Door over de actie te praten met anderen toch weer wat nieuwe ideeën opgedaan, kijken of we daar de komende weken iets mee kunnen.
Nieuwsgierig naar een impressie van het fietsen in Mojacar en omgeving? Jaja, de voorjaarsvakantie komt eraan! Kijk dan naar dit YouTube-filmpje:

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.