Een paar dagen geleden waren we nog 's avonds de wijnflessen aan het inpakken met wat deelnemers van onze fietsteams (zie foto) en vandaag gehoord dat de wijnverkoop tijdens de tweedaagse Hademi (de demovoorstelling van studenten op mijn opleiding) voor Halo 100x100x100 meer dan 2700 euro heeft opgeleverd!
Gisteren ben ik zelf met mijn persoonlijke actie dan eindelijk dik door de 1000 euro barriere gegaan met een meer dan mooie bijdrage van Fokje & Jan en 5 nieuwe muzieknummers op de Playlist ADH6 van alweer 1 van mijn collega's Monique Berger. Met de huidige 6 uur muziek kan ik de dag een eind vooruit maar eigenlijk ben ik nu op de helft met nog 2 maanden te gaan.
Bente en Lieke zijn vandaag alleen en met mij op pad gegaan in de wijk om nog wat flessen Hongaarse rode wijn te verkopen en dat is gelukt: we zijn nu 32 van de 60 flessen kwijt dus ook hier geen klagen. Opgeven is geen optie!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.