Je merkt aan alles dat de grote dag/week naderbij komt! Intussen valt er weer het nodige te melden maar heb ik mezelf niet de rust gegund hierover te bloggen.
In de kantine is de actie op de powerbikes inmiddels geweest, de aftrap om de klassen in beweging te krijgen voor de halo3x100 missie. Ook een docentenafvaardiging heeft zich zuur getrapt in 10 min. en zeker geen modderfiguur geslagen. Veel belangrijker natuurlijk dat er geld binnen gaat komen via dit enorme potentieel maar, ondanks de mooie prijzen als beloning, is deze groep nog moeilijk in beweging te krijgen voor de actie. Een uitdaging voor de projectgroep!
Met Lieke naar het Benefietsconcert geweest, een prachtig initiatief van Fabian, één van onze studentrijders en lid van het projectteam. In een bomvolle gymzaal in DH een prachtige en ontroerende muzikale middag beleefd.
Alle wijnflessen zijn inmiddels verkocht en dat heeft toch een mooie € 250 opgeleverd. Alles bij elkaar staat de teller nu op ongeveer € 2100 euro. De komende weken nog wat mensen proberen te porren mij per beklimming te sponsoren!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.