Op het werk merk je dat iedereen nu echt in beweging komt. De gesprekken in de  personeelskamer en de wandelgangen gaan meer en meer over training, voeding en  natuurlijk de acties en sponsoring. De wijnactie tijdens de Hademi was een groot  succes en bracht meer dan 4700 euro op en ook de klassen worden nu geprikkeld  door de actie 'HHS, the battle'. Bij dit laatste kunnen klassen een half uur op 10 hometrainers in de kantine zoveel mogelijk gesponsorde km bij elkaar fietsen.
De winnende klas verdient een geheel verzorgd uitje voor de gehele klas! Op dit moment staat de teller op meer dan 40.000 euro met nog 2 maanden te gaan. Ook de lotenverkoop voor de Wegerbike is eindelijk van start gegaan.
Zelf sta ik op ongeveer 1100 euro, precies 100 muzieknrs gedoneerd en nog een stuk of 25 flessen voor de verkoop. Doel is deze maand mei in ieder geval ruim voorbij de 1500 euro te gaan en dat moet lukken. Voor wat betreft het fietsen&training is er niet veel nieuws, zoveel mogelijk woon-werkverkeer benutten en met een nieuw zadel moet dat nu ook pijnloos kunnen. De tacx is met ons afgelopen familieweekend zelfs meegegaan!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.