Het zijn de laatste 2 weken voor de afreis naar Frankrijk. Het weer is eindelijk verbeterd in NL, het is deze week bovengemiddeld warm, en dat betekent dat er meteen al vanaf huis (start 4.30u) in de korte broek gereden kan worden!
Vandaag een rustdag na in 1 week bijna 1000 km getraind te hebben, afgelopen di t/m do steeds heen en terug naar het werk gefietst, een kleine 500 km met de Klimclassic (160 km) en de Waalse Pijl (220 km) daar vlak voor.
Dit Pinksterweekend wil ik vooral de racefiets weer gebruiken en ook mijn nieuwe ISM zadel uittesten. Ik heb dan op de atb en de racefiets vergelijkbare zadels waardoor de klachten hopelijk voorbij zijn. Het lichaam is afgetraind op 82.5 kg en het bestelde XXL shirt van de Alpe d'HuZes kon ik gelukkig ruilen met een collega voor een L'etje... er hoeven zoals het er nu voorstaat geen overtollige kg's mee de berg op. Vandaag komt als het goed is ook het speciale tenue van onze haloteams binnen, daaraan zullen we straks op de berg zeker herkenbaar zijn.
De teller staat nu tegen de € 70.000 voor halo 3x100 en mijn persoonlijke actie ligt min of meer stil voorbij de € 7000. Misschien is het mogelijk dit in de laatste week voor vertrek nog een push te geven.
Volgende week stelt de Uithof 3 dagen lang de gehele accommodatie ter beschikking. De projectgroep verkoopt dagkaarten voor 15 euro waarmee je kunt schaatsen, klimmen, boarden, skieën, enz zoveel als je wilt. Opbrengst gaat geheel naar het doel, ben benieuwd wat dat nog op gaat leveren...

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.