Morgen de da Collina Prima Vera rijden met als startplaats Scherpenzeel, 160 km aan de bak. Na de trainingsweek lekker doorgetraind, gisteren voor het eerst heen en terug gefietst naar het werk, 160 km totaal bij een prachtig zonnetje in de middag maar 's morgens was het nog 0 graden!
De klas 2C heeft 20 euro gedoneerd en geeft nog muzieknummers door, de administratie van het HB heeft toegezegd tussentijds te zullen storten zodat mijn voortgang qua sponsorgeld zichtbaar wordt. Ik ga nu dicht naar de 1000 euro en twijfel of ik ook met de wijnactie van mijn werk mee ga doen zodat ik in de vriendenkring wat flessen kan gaan verkopen.
Volgende week gaat ook de lootjesverkoop voor de Wengerbike voor studenten beginnen, met de Halo 100-100-100 actie zijn we inmiddels de 30.000 euro grens voorbij. Er is een kledingpakket in de maak voor onze teams en ik heb me vandaag opgegeven voor de Steven Rooks klimclassic op 17 mei met daarop aansluitend in de Ardennen de Waalse Pijl op zaterdag. Dat wordt een pittig maar leuk lang weekend in ieder geval. Maar nu eerst nog een nachtje herstellen van een dry-needling behandeling!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.