Inmiddels de AmstelGold toertocht gereden. Mooi hoor daar in Limburg met prima klimmetjes, zeker de moeite waard om nog een paar keer in die omgeving te gaan trainen. Als dat er nog van komt want de Klimclassic op 17 mei en de Waalse Pijl op 19 mei komen al rap dichterbij...
Persoonlijke sponsorbedrag is nu ruim boven de 1500 euro met als laatste donatie een toezegging, de eerste sponsors die mij per beklimming durven steunen, bedankt Egon en Monique! Ik hoop dat er nog meer van dergelijke toezeggingen zullen volgen, het motiveert mij hard te blijven trainen voor de 6x omhoog op de 7de juni. In de maand mei hoop ik ook een 1ste storting van de VMBO school HB te ontvangen, dat zou mijn bedrag weer een flinke boost geven.
De halo 3x100 actie loopt en er zijn een aantal acties in volle gang zoals de fietsverloting, het restant van de wijnverkoop en in de 1ste week van mei zullen er 10 fietstrainers in de kantine opgesteld worden voor een klassenstrijd waarbij door sponsors mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld!
Ook de fietskleding van zowel onze eigen halo-ontwerp als de alpe dh6 is in aantocht dus laat het mooie fietsweer maar komen!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.