Krijg net de personeelsinfo van het Hilfertsheem binnen. Daarin staat een stukje met mijn missie de komende maanden; zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het KWF. Van 1 februari tot de zomervakantie ga ik daar 4 uur lichamelijke opvoeding geven als vrijwilliger, het salaris wordt direct gestort naar de stichting alpe d'huzes tnv mijn actie.
Dat betekent weer aan de bak in de praktijk en ik kijk er naar uit!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.