Vandaag alweer derde werkdag op het Hilfertsheem en ik ga het eigenlijk steeds leuker vinden. Van 1 klas ken ik nu alle namen (jaja soms moet je jezelf een schouderklopje durven geven) en omdat het volgende week vakantie is is mijn eerste maandsalaris voor Alpe d'HuZes een feit!
Trainingen op de spinningfiets en de crosstrainer lopen lekker, de tacx gebruik ik wat te weinig. Maar eerst gaat de racefiets eind deze week uit de tacx voor een onderhoudsbeurt en een weekje Mojacar. Superveel zin in. En even twee weken niet op de pijnbank bij Brigitte die me met de dryneedlingnaalden aardig weet te raken moet ik zeggen. Het is even afzien maar ik ga me wel steeds beter voelen!
Met m'n eigen actiepagina en sponsoring loopt het op dit moment even niet zo hard maar morgen zit er een leuke actie voor onze HALO 100-100-100 aan te komen. Daarover later meer.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.