Ik bedoelde in de vorige post natuurlijk de maand april en vandaag is het al een feit: sponsorgeld staat op dit moment al voorbij de 1500 euro. Dit allemaal dankzij mijn lieve moeder die iedereen op haar verjaardag op 7 april had gevraagd geen cadeaus mee te nemen maar geld te doneren voor mijn actie! SUPER MAM!
Tezamen met de eerste opbrengst van de Hongaarse wijnflessen (33 verkocht, nog 27 te gaan) zorgde dit bedrag voor het bereiken van deze nieuwe mijlpaal. Nu de resterende flessen nog en nieuwe acties op poten zetten. Wie durft mij bijvoorbeeld per beklimming te sponsoren? Dat is nog door niemand gedaan op dit moment. Ook heb ik nog geen sponsor voor mijn voorwiel
gevonden. En er moeten nog een heleboel muzieknrs bij want met 7 uur muziek kom ik nog niet 6x de Alpe op, zelfs niet als je achternaam Pantani zou zijn...

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.