Heerlijk getraind op de fiets vandaag bij het woon-werkverkeer en veel donaties mogen ontvangen met meer dan 100 euro erbij! Bedankt alle gulle gevers namens de stichting en zegt het voort want er moet natuurlijk nog veel meer bij.
Ook de playlist van mijn net opgezette actie is goed op weg, hier kan ik al 1x de berg mee op- en afrijden (hoop ik) want ik weet natuurlijk niet hoe lang ik over een beklimming ga doen! Wat houd de actie in?
 Zet je favoriete (sport)muzieknummer in mijn playlist "ADH6xafziennaardetoplijst" die mij gaat motiveren om liefst 6x de Alpe d'Huez te bedwingen voor het KWF kankerbestrijding. Dance, Rock, Smartlap, het maakt niet uit. Maak me gek! Voor 1 muzieknummer stort je 2 euro op mijn actiepagina ovv artiest en nummer. Surf hiervoor naar:
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/reneelzinga/rene-elzinga/doneren.aspx kies 'doneer eenmalig' en in 5 muisklikken gaat het geld voor 100% naar de stichting. Dezelfde dag nog zet ik je nummer in de Spotify-afspeellijst die je op mijn Facebookpagina kunt volgen!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.