Niet te geloven... maar waar, van mijn eigen Valentijn als cadeau een week trainen in Zuid Spanje! Eigen racefiets mee, volpension, hoogtemeters maken en ontspannen natuurlijk met Helen en Lieke in de sauna, de wellness/fitness en 50 meter van het strand... Het schijnt dat de Raboploeg ook overwintert in en rond Mojacar dus met de trainingsomstandigheden zit het wel goed, temperaturen rond de 18 graden is voor de voorjaarsvakantie helemaal niet gek. De korte broek kan mee bij het werken aan de topvorm voor de Alpe d'Huez.
Het is een bewogen week met een tweede pittige dry needling behandeling voor de hielspoor, een heel wat roeriger tweede lesdag op het HB en een toch wel zwaar gesprek met een student die midden in een chemobehandeling zit en er alles aan doet om zo normaal mogelijk te kunnen blijven functioneren. Ook mijn moeder is op dit moment in een zware bestralingscyclus van een week die lichamelijk en geestelijk weer het nodige vergt.
Het motiveert mij nog harder te werken om fit te zijn voor de uitdaging maar vooral ook te blijven nadenken hoe zoveel mogelijk financieel te kunnen bijdragen aan onze 100-100-100.000 actie voor opgevenisgeenoptie!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.