Vandaag met klas L2C gewed dat ik alle voor- en achternamen van de studenten kon benoemen uit het hoofd... bij een misser taart voor mijn rekening en bij een 100% score een donatie van een x aantal zelf te bepalen nrs van hun kant.
Ongelooflijk: alle namen goed op één achternaam na en dat was ... Koopmans, dat is wel heel erg dom van mij en dus een traktatie na de vakantie. Maar: de klas ging toch spontaan inzamelen en doneren mij een paar muzieknummers op korte termijn, ik noem dat een win-win situatie!
De geruchten gaan wel dat het een paar zeer "bijzondere nrs" zullen worden maar het doel heiligt de middelen, op naar een top 100 en misschien dat ik nog meer klassen zo ver krijg (wel iets beter de namen voorbereiden ;-))

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.