Samen met mijn virtuele buddy Evert de marathonversie van de Eiffel gedaan, een pittige spinningles bij F4F. Verder niemand te bekennen, maar dat kan ook aan de tijd gelegen hebben. De afgelopen dagen en weken is er flink doorgetraind op de tacx, de crosstrainer en de spinningfiets afgewisseld met krachtoefeningen om een basis te leggen voor pittig intervalwerk in februari.
In combinatie met een dieet heeft dat ook 5 kg gewichtsverlies opgeleverd dat we dan weer niet die berg op hoeven sjouwen. Als we dat er tegen die tijd niet weer aan snoepen want gemakkelijk volhouden is het niet... De donaties druppelen nog steeds binnen, richting de 700 euro en de playlist gaat een succes worden als iedereen die aangegeven heeft het een goed idee te vinden ook daadwerkelijk een paar nrs gaat plaatsen.
Het wordt een juweeltje die mij echt gaat helpen de missie te volbrengen en iedereen in gedachten toch bij me is!
Check de actuele lijst nu door hierboven in het menu te gaan naar Playlist ADH6. En heb je nog geen nummer gedoneerd? Aarzel niet langer, het is allemaal voor het goede doel het KWF!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Wie ben ik?

    René Elzinga (1965) studeerde in 1988 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Amsterdam. Van 1988-heden naast docent lo actief als conditie- en atletiektrainer bij diverse verenigingen. Van 2000-2003 docent lo op het eiland Bonaire (NA).
    Vanaf 2003 werkzaam als docent atletiek aan de Academie voor Sportstudies (Halo & Sportmanagement) te Den Haag.
    Sinds 2000 serieus beoefenaar van de stepsport. Klik hier voor behaalde resultaten.